Alcatel-LucentAppleHuaweiJabraLenovoSamsungSennheiser
Her er du: Forsiden

Vennligst vent...

Tom handlekurv
Mobiltilbehør Finn blekk og toner Generell
tilbehørsvelger

Skjema Bestillinger (Kommer)

Alle produkter

 


Alcate-Lucent OmniPCX taleserver

Telefonsystem, Taleserver

Er du opptatt av god lyd, god kundeservice, at dine kunder og samarbeidspartnere alltid får svar, at sentralbordet og dine ansatte  raskt og enkelt skal kunne sette over samtaler til sine kollegaer? Da er et telefonsystem fra Alcatel-Lucent den beste løsningen for dere. 
Vi leverer løsninger som lett kan tilpasses bedriftens størrelse. Løsningen tilbyr en høy grad av funksjonalitet og oppetid. Det er fleksible, modulære og kost-effektive løsninger, og du behøver ikke å kjøpe hele pakken dersom ikke behovet er tilstede. 
Til våre løsninger kan man kople til alle typer medier som 
IP,  SIP, Wifi, DECT, digitale og analoge telefoner, samt faks, softphones, mobiltelefoner, Ipad, nettbrett. ...
Tjenster som voicemail, Call Center, PC-sentralbord, konferanse, datatelefoni er integrert i våre løsninger.
Vi har levert telefonsystemer i over 25 år, hvilket betyr en solid erfaring med både ISDN og IP løsninger.  Alcatel-Lucent telefonsystem kan integreres med Lync og Trio Contact Center.

Lync 2013 klient_1

 


Microsoft Lync 2013, Skype for Business

Microsoft Lync er en enhetlig kommunikasjonsplattform for bedrifter. Med Lync kan mennesker enkelt ta kontakt med hverandre, fra PCer, nettbrett og mobile enheter. Lync har en enhetlig opplevelse med én klient for tilgjengelighet, direktemeldinger, talefunksjon, videofunksjon og nettmøter. Lync er også integrert med de produktivitetsverktøy ansatte bruker til daglig, som Office og SharePoint. Lync-brukere kan kontakte Skype-brukere og dermed kommunisere med flere hundre millioner mennesker over hele verden. 
Med Lync kan brukere kommunisere sikkert og ta kontakt med kolleger og kunder fra praktisk talt hvilket som helst sted de velger å arbeide.
Brukere kan veksle mellom enheter etter behov. Lync gir en velkjent og konsekvent brukeropplevelse på tvers av PCer, telefoner og nettbrett.
Lync kobler sammen millioner av mennesker hver dag. Muligheten for videokonferanser i HD-kvalitet gir mer levende Lync-møter.
Lync er en pålitelig plattform for all sanntidskommunikasjon. 
Lync kan integreres med Alcatel.-Lucent telefonsystem og Trio Contact Center.
 
 

PC-baserte støttesystemer, Trio Contact Center, 
Call Center

PC-basert sentralbord er et unikt verktøy for bedrifter. Løsningene gir full oversikt over hele organisasjonen, både for resepsjonisten og alle de ansatte. Dette gir hele bedriften mulighet til å yte samme service som sentralbordet, resultatet er bedre kundebehandling og kortere svartider. Vi leverer støttessystemer som hjelper din bedrift med å vise at dere tar høy servicegrad og tilgjengelighet på alvor. Vi har valgt å støtte oss til flere av de beste leverandørene i markedet, hvilket betyr at vi kan levere løsninger tilpasset deres bedrift og størrelse.  
 
 
DatatjenesterOffice 365
 

Datatjenester, Skytjenester, Office 365

Som Microsoft Partner gjennom flere år har vi opparbeidet oss kunnskap og erfaring på Microsoft sine løsninger for bedriftsmarkedet. 
Om det gjelder vedlikehold av eldre systemer eller anskaffelse av software, nye systemer som servere, PC'er, nettbrett, skrivere og multifunksjonsmaskiner er vi en støttespiller som kan hjelpe til å ta de rette valgene. Kanskje er en skyløsning Office 365 løsningen for deres selskap. Vi har fokus på preventivt vedlikehold, slik at våre kunder skal slippe å oppleve nedetid og tap av data. Vi satser på å ha et nært forhold til våre kunder og legger vekt på høy servicegrad og rask levering. 
 
   Mobiler
 
 

Mobile løsninger

Som sertifisert Telenor forhandler kan vi selvfølgelig levere alle produkter og tjenester fra markedslederen. 
Som uavhengig leverandør, kan vi også levere mobile løsninger fra markedsutfordrerne Phonect,  TDC, Netcom og Ventelo. 
Gjennom vårt medlemskap i Telekjeden har vi den faglige tyngden som trengs for å tilby komplette Telenor løsninger. 
Vi kan levere rene mobile løsninger, eller fullintegrerte løsninger mot telefonsystemer og støttesystemer. Trenger du ny mobiltelefon, trenger du gode råd? Ta kontakt med oss.

Vondt i nakken Jabra Pro hodesett_1


Hodesett

Vondt, stiv i nakken? 
Riktig arbeidsverktøy er halve jobben! Et trådløst hodesett gjør deg mer effektiv og frie hender. Dette gir frihet til å diskutere med kollegaer, hente mapper, utskrifter eller andre ting, samtidig som du er tilgjengelig på telefon. Vi har hodesett tilpasset alle former for kontormiljø med tilkobling mot PC, fast-, mobil- og IP- telefoner. 

Usikker på hvilket hodesett som passer for dere?

Trenger du gode råd? Ta kontakt med oss. 

 
  
Internett http_2

Fasttelefoni SIP ISDN linjer

Internett                    
 

Telefonlinjer og bredbånd
Mobilt Bredbånd, ADSL, SHDSL, Fiber

Det er mange medier som har skrevet at fasttelefoni skal fases ut og være borte i allerede i 2017. Men dette er jo bare tull. Det er ikke satt noe dato for utfasing av fasttelefonlinjer(ISDN) til bedriftsmarkedet. Hvis Telenor ønske å legge ned alle ISDN-linjer i et område er de først pliktet til å varsle alle abbonnenter 3 år på forhånd før dette skjer og samtidig kunne tilby en tilsvarende tjeneste basert på nyere teknologi.
I tillegg til ISDN-linjer tilbyr nå alle teleoperatørene SIP-fastlinjer(SIP-trunk). SIP-fastlinjer fungere på lik linje som ISDN-linjer og leveres via en datalinje/internett aksess. SIP fastlinjer kan koples til telefonsystemer som i dag benytter ISDN-linjer.

Vi opplever en eksplosjonsartet vekst i datatrafikk og kapasitetsbehov. Nye, tunge tjenester legger beslag på stadig mer båndbredde. Bruk av video, skybaserte tjenester og kontinuerlig bruk av nettbrett og smarttelefoner er tunge drivere av datatrafikk.
Denne tendensen er klar også i bedriftsmarkedet. Datatrafikken øker, samtidig som bedriftene blir stadig mer avhengige av at datasystemene og nettverkene fungerer som de skal. Bedriftene flytter nå også applikasjoner og andre tjenester som tidligere lå lokalt, ut i nettskyen. Dette forutsetter fiber for å fungere optimalt. Vi kan leverer den kapasiteten og de løsningene som kreves for å møte denne utviklingen.
Fiber dekker nåværende og fremtidige kapasitetsbehov og reduserer sårbarheten dramatisk. Vi tilbyr også Internett via SHDSL og ADSL.
Som Telenor forhandler kan vi selvfølgelig levere alle produkter  og tjenester fra markedslederen. Som uavhengig linjeleverandør, leverer vi også linjer fra markedsutfordrerne Phonect, Kvantel, TDC, Ventelo og Broadnet. Vi ønsker med dette å kunne tilby de linjer og tjenester som passer best til deres virksomhet, være seg pris, hastighet og oppetidsgarantier.
Ta fibertesten - se selv hvor raskt fiber gjør jobben

 

imgE
 
 

Nettverksløsninger

Et skalerbart og driftssikkert nettverk bygges ved hjelp av kompetanse på teknologi og infrastruktur. Vi kan tilby solid kompetanse og erfaring innen nettverksløsninger. Vi bygger våre løsninger rundt Alcatel-Lucent sine svitsjer, wlan kontrollere og solid nettverkskabling, enten med fiber eller kobber.
 
shake hands
 
 

Drift– og supportavtaler

Vi tilbyr drift-, support- og responsavtaler til våre kunder på telefoni-, data- og nettverksløsninger. Avtalene kan skreddersys slik at de er tilpasset deres krav til oppetid og driftssikkerhet. Formålet er å sikre at systemene fungerer optimalt med hensyn til driftssikkerhet, samt sikre god service og respons ved feilsituasjoner.

Vil du vite mer?

For mer informasjon, tilbud, gode råd, ta kontakt.

Kontakt oss